dimarts, 6 de març del 2018

LA POLÍTICA, AVUI


La greu i excepcional situació política que estem vivint des de fa ja massa temps: opressió d'un estat autoritari i feixista, presos polítics innocents en presons allunyades de les famílies, impossibilitat de tenir un govern escollit democràticament, artistes perseguits i jutjats injustament per l'expressió de les seves idees...ens està aportant fets i sentiments contradictoris. D'una banda ens sentim impotents, oprimides i tristes però,
 a la vegada,estem assistint a un despertar de la consciència política.
El procés independentista ha fet despertar el feixisme més salvatge però també ha ajudat a conscienciar la població, que majoritàriament s'havia instal·lat en un conformisme benestant.
Només cal observar les manifestacions i les reunions dels CDRs per adonar-se'n de la gran quantitat de gent de totes les edats que potser mai havien sentit la necessitat de participar de manera activa en la vida política del seu entorn més proper.
Al carrer, a la feina, a casa, en entorns d'oci, amb els amics, per tot arreu, assistim a converses sobre la situació política del país.
Feia molt de temps que no veiem tanta i tanta gent preocupada per la situació política i tan ben informada!
Dos tuits llegits recentment a tall d’exemple:

  • Un beso para esas vecinas del Palau que se han ofrecido al CDR para instalar un equipo de música en su balcón. Gracias a ellas se ha podido despedir debidamente al “preparao” con 750W del Himno de Riego
  • M’ha trucat ma mare:    Hola fill, m’he apuntat a un CDR

A ICV-EUiA ens agrada i motiva especialment el ressorgiment de la consciència de classe, les mostres de suport de gent compromesa de fora de Catalunya i, sobretot, el naixement de nous partits locals d’esquerra i independentistes com les organitzacions de la CUP de Santa Eulàlia i de l’Ametlla.

Força a tota la gent de l’esquerra independentista! Salut i República!
Força i coratge a totes les persones empresonades i jutjades injustament i a les seves famílies!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada