diumenge, 4 de març del 2018

Article Ronçana CDR



PRESENTACIÓ DEL CDR DE SANTA EULÀLIA DE RONÇANA

QUI SOM?

Som una assemblea ciutadana oberta, autoorganitzada i no partidista, coordinada amb altres CDRs de Catalunya, que treballa des del nostre poble per aconseguir la independència de Catalunya, la defensa de les llibertats i drets civils, la proclamació de la República catalana i l'inici del Procés constituent.
Ens vam constituir el 17 d'octubre del 2017 en una assemblea celebrada a Sant Simple, amb l'assistència d'una vuitantena de persones, de diferents ideologies polítiques i d'edats molt diverses però amb un objectiu comú: treballar per la justícia, la democràcia i la república.
Abans del referèndum de l'1 d'octubre els CDRs eren Comitès per la Defensa del Referèndum; després del Referèndum vam mantenir les sigles i ens vam convertir en Comitès per la Defensa de la República

QUÈ FEM?
Ens reunim periòdicament al CCC La Fàbrica i organitzem actes reivindicatius, tallers i activitats diverses.
Des del passat octubre hem organitzat:
-Tallers: Resistència pacífica, Consum responsable, Comunicació segura a les xarxes.
-Actes reivindicatius coordinats amb l'Ajuntament, els partits polítics que defensen la república , l'ANC i l'ERA
-Concentracions en favor dels polítics imputats, de la llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez i de tots els presos o exiliats polítics , de l'Escola catalana i de la immersió lingüística.
-Participació en l'acte de final de campanya per la independència de les passades eleccions.
-Enganxades de cartells i llaços grocs en favor de la llibertat dels presos polítics i de la República.
-Parades al mercat per tal d'informar i demanar la col.laboració ciutadana mitjançant la venda de llaços grocs, xapes, pins...

Una de les últimes decisions preses en assemblea ha estat demanar a l'Ajuntament, conjuntament amb l'ANC i l'ERA , que l'aparcament de la Fàbrica porti un nom commemoratiu del Referèndum : Pla 1 d'octubre, amb la corresponent placa i un monòlit que serveixi per recodar els fets que hi vam viure.

AHIR: Vam defensar el referèndum
AVUI: lluitem perquè es promulgui La República catalana
DEMÀ: participarem en el Procés constituent per dotar-nos d'una Constitució al servei de la ciutadania.

Agraïm a la Revista Ronçana la cessió d'aquest espai i aprofitem per demanar la teva col.laboració. Et necessitem. Vine al CDR de Santa Eulàlia de Ronçana. Organitzem-nos i empoderem-nos com la ciutadania de dones i d'homes lliures que som i que volem construir la República catalana!

Ens trobareu a:

 e-mail:  cdrroncana@gmail.com
twitter:  CDR_Roncana
Facebook:  CDRSta.EulaliaDeRoncana
Instagram:  CDR_Roncana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada